Geplaatst op

Update

Je hebt het vast al gezien; een nieuwe layout op de site, een nieuw logo! Nadat ik wat technische problemen had met de plaatjes in mijn winkel, heb ik dat opgelost door een nieuw thema te gebruiken voor de site. Dat gaf een nieuw lettertype wat ik erg mooi vond. Aangezien mijn naam stempeltje versleten was na 7 jaar intensief gebruik, heb ik met dat lettertype mijn naam stempeltje laten maken. En zo stempel ik weer vrolijk verder!

Wat mij ook vrolijk maakt, is dat ik intussen twee downlines heb. Superleuk om te merken dat mijn enthousiasme voor de producten van Stampin’Up! aanstekelijk werkt! Ben jij ook zo enthousiast over de kwaliteit van Stampin’Up! en wil jij ook voortaan korting op je aankopen? Laat het me weten en ik geef je alle informatie die nodig is om het avontuur aan te gaan.

Zoek je tweedehands stempels of wil je kaartkarton bestellen? Klik dan hier om mijn webwinkel te bezoeken.