Webwinkel

Met trots presenteer ik mijn online winkel! Vol met Stampin’Up! stempels, bundels en andere mooie artikelen die retired zijn. Daarnaast verkoop ik losse vellen kaartkarton, enveloppen en lijm. Recent heb ik de rubriek ‘Kant en Klaar’ artikelen toegevoegd. Dit zijn door mij gemaakte kaartensets in kadoverpakking, leuk voor jezelf of als kadootje weg te geven. Er zijn maar enkele sets beschikbaar, dus op=op!

Wat is retired? Als de gids ten einde is en de stempels niet meer te verkrijgen zijn bij Stampin’ Up!, noem je ze retired (in ruste). Ik kan retired stempels niet altijd meer gebruiken in mijn workshops en mijn kasten raken vol :-) Dus deze retired stempels zoeken een nieuwe eigenaar. Ik heb van alles meestal maar 1 exemplaar, op=op dus! Stempels, snijmallen en punches die nog te bestellen zijn bij Stampin’Up! mag ik niet via mijn eigen winkel verkopen en bestel je hier.

Lees alsjeblieft de spelregels voor mijn webwinkel, zodat alles duidelijk voor je is. Levertijd en portokosten vind je hier.

Dit is (nog) geen geautomatiseerde webshop, graag hier en daar nog even geduld! Ik doe mijn uiterste best om snel op mail te reageren. Kom je onvolkomenheden tegen? Laat het me weten, zodat ik ze op kan lossen.

Veel winkelplezier!