Webwinkel

Met trots presenteer ik mijn online winkel! Vol met Stampin’Up! stempels, bundels en andere mooie artikelen die retired zijn. Daarnaast verkoop ik losse vellen kaartkarton, enveloppen en lijm. Recent heb ik de rubriek ‘Kant en Klaar’ artikelen toegevoegd. Dit zijn door mij gemaakte kaartensets in kadoverpakking, leuk voor jezelf of als kadootje weg te geven. Er zijn maar enkele sets beschikbaar, dus op=op!

Wat is retired? Als de gids ten einde is en de stempels niet meer te verkrijgen zijn bij Stampin’ Up!, noem je ze retired (in ruste). Ik kan retired stempels niet altijd meer gebruiken in mijn workshops en mijn kasten raken vol :-) Dus deze retired stempels zoeken een nieuwe eigenaar. Ik heb van alles meestal maar 1 exemplaar, op=op dus! Stempels, snijmallen en punches die nog te bestellen zijn bij Stampin’Up! mag ik niet via mijn winkeltje verkopen en bestel je hier.

Lees alsjeblieft de spelregels voor mijn webwinkeltje, zodat alles duidelijk voor je is.

Dit is (nog) geen geautomatiseerde webshop, graag hier en daar nog even geduld! Ik doe mijn uiterste best om snel op mail te reageren. Kom je onvolkomenheden tegen? Laat het me weten, zodat ik ze op kan lossen.

Er zijn vier soorten stempels:

  • Clear (mount): rubber stempels zonder blok
  • Cling: rubber stempels zonder blok, met extra kleefkracht op de sticker
  • Photopolymer: doorzichtige stempels zonder blok
  • Wood: rubber stempel met blok. Deze stempelsets zijn vaak te dik voor brievenbuspost. Soms kan ik ze open in een envelop versturen, maar dan kan er niks meer bij.

Tip: wil je van stempels voorbeelden zien wat je er mee kan maken, zoek dan op google de titel met toevoeging Stampin’ Up! en selecteer op afbeeldingen. Gratis inspiratie!