Info over bestellen

Stampin’ Up! producten worden niet in winkels te koop aangeboden en zijn alleen via een demonstratrice te bestellen.

Ongeveer twee keer per maand bestel ik bij Stampin’Up!  Je kan je bestelling aan me doorgeven/mailen, zodat je met me mee kan bestellen. Dit scheelt je de portokosten van Stampin’Up!, want die neem ik voor mijn rekening. Na vier werkdagen is je bestelling bij mij en mail ik je dat je het op kan komen halen. Verzenden naar je huis is geen probleem, maar dan zijn de portokosten voor jou. Bestellingen van €60 of meer worden gratis door mij verzonden.

Wil je iets bestellen en wil je niet wachten op de verzamelbestelling? Geen probleem, dan bestel ik dat direct voor je. De portokosten (€5,95) zijn dan voor jou en kan het gelijk bij je thuis worden bezorgd. Ook dit duurt ca. 4 werkdagen.

Je kan ook (graag via mijn link) rechtstreeks op de site van Stampin’Up! bestellen. Betalen gaat via creditcard, de zending wordt bij je thuis bezorgd. Bestellen kan hier:

shoppingbag su

De bestellingen die op een workshop worden gedaan, worden binnen twee dagen na afloop besteld bij Stampin’Up. De artikelen kan je bij me ophalen na mijn bericht dat ze binnen zijn. Hier zijn geen verzendkosten aan verbonden.

Bestellingen die je bij mij doet, worden na vooruitbetaling in behandeling genomen. Wil je wat bestellen? Laat het me weten en ik regel het graag voor je.

Verder verkoop ik in mijn webwinkeltje tweedehands stempels en losse vellen papier.