Verzendkosten en Levertijd bij deBezigeBoo

De in mijn webshop bestelde artikelen worden met zorg verpakt met vaak nog een extraatje erbij. Het gewicht en de grootte bepalen of het een brievenbusdoosje of pakketje wordt. Ik hanteer prijzen van PostNL.

Verzendkosten per 1 januari 2024: de prijzen voor verzenden in een envelop verschillen zo weinig meer met een brievenbusdoosje, dat ik ervoor kies om alles als brievenbusdoosje te versturen. Het voordeel daarvan is dat je dan een track & trace code krijgt, zodat je je pakketje kan volgen.

Nederland:

  • brievenbusdoosje met track&trace tot 2 kg: € 4,25
  • pakket met track&trace tot 10 kg: € 6,95

België:

  • kleine envelop tot 100 gram: € 5,25
  • brievenbusdoosje met track&trace tot 2 kg € 10,50
  • pakketje met track&trace tot 2 kg: € 11,00

Over de levertijd kan ik dit zeggen: zo kort mogelijk! Ik probeer zo snel mogelijk te reageren op mail en andere berichtjes. Zodra er betaald is via een betaalverzoek, gaat het op de bus. Bij pakketjes krijg je van PostNL de link gemaild met de track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen.

Hieronder staan wat reacties van mijn klanten:

* Mijn dank is groot, vanmiddag het pakje ontvangen. De kleur is perfect, nog mooier dan dat ik hem in het hoofd had 🙂 Superblij ben ik. Bedankt dat ik het mocht overnemen. * Hoi Pauline, vandaag mijn pakketje ontvangen. Hartelijk dank hiervoor, zelden heb ik een pakketje gehad, wat zo keurig en zorgvuldig was ingepakt! Mijn complimenten hiervoor! * bedankt voor het extra en voor de leuke en goeie verpakking * Ik heb net je pakketje binnengekregen, dank je wel voor de mooie papiertjes en de catalogus, ik ga me vanavond leuk vermaken. * Super dat we zo snel gehandeld hebben. Ik ben zeer benieuwd.* Keurig gedaan. En wat super leuk dat je al het extra’s erbij hebt gedaan. Was echt een verrassing om het uit te pakken. *

Naar de winkel!

Lees hier de Algemene voorwaarden.