Contact

Ik ben Pauline en ik hou van creatief bezig zijn met stof, papier en mooie kleuren. Mijn lange achternaam is niet altijd handig en sinds 1986 gebruik ik dan ook mijn bijnaam de Bezige Boo als nickname.

Ik kwam in de zomer van 2014 via een workshop in aanraking met Stampin’ Up! en was direct verkocht. Alles is zo mooi op elkaar afgestemd en de kwaliteit straalt ervan af! Ik kocht als eerste het envelop punch board en heb de vakantieperiode gebruikt om na te denken of ik het avontuur aandurfde. Bij thuiskomst heb ik mij aangemeld als onafhankelijke Stampin’ Up! demonstratrice en heb mijn starterkit besteld. Ik heb nog geen dag spijt gehad, het heeft me zoveel meer gebracht dan alleen mooie hobbymaterialen!

Naast mijn gezin en baan als office manager wil ik mijn creatieve ei kwijt. Ik kan als demonstratrice in mijn vrije tijd datgene doen, wat mij blij maakt. Ook is het een mooie manier om mijn vrienden- en kennisenkring te vergroten, samen een hobby delen is erg leuk! Stampin’ Up! biedt een wereldwijde community die elkaar inspireert en ondersteunt. Daarbij vind ik het erg leuk om anderen enthousiast te maken en te laten zien dat het niet moeilijk is om een kadootje heel persoonlijk te maken. Met weinig een groots effect maken vind ik een sport! Stampin’ Up! is een heel mooi merk waar beginners zowel als gevorderden prima mee overweg kunnen. Mijn workshops geef ik bij mij thuis in de wijk Vissershoek (Stadspolders) te Dordrecht.

Heb je interesse in artikelen bestellen of wil je een workshop volgen? Neem per mail contact met me op! Je kan hieronder ook een berichtje achterlaten in het formulier of klik op op de chatknop! Dit laatste gaat via messenger.

Ik probeer zo snel mogelijk op mails en berichtjes te reageren. Aangezien ik vier dagen per week buitenshuis werk, vraag ik hier en daar een beetje geduld. Na werktijd (16u) kan ik direct op vragen reageren.

punchboard

Laat hier gerust je berichtje achter: