Geplaatst op

Nieuw jaar, nieuwe mini catalogus!

Een nieuw jaar ligt voor ons met heel veel nieuwe kansen. De kerstperiode is voor mij een tijd om stil te staan bij het afgelopen jaar en wat voor lessen ik daaruit kan leren. Afgelopen jaar heb ik meer tijd voor mezelf gehad dan van te voren bedacht was. Voor mij is dit een positief effect van alle Corona toestanden. En eerlijk gezegd beviel me dat wel. Minder mezelf voorbij hollen, meer rust in mijn lijf en leven. Mijn goede voornemen is dan ook om dit vast te houden! Ik ben het afgelopen jaar veel meer creatief bezig geweest. Het was fijn om de zorgen die er toch waren, om te zetten in mooie kaarten en doosjes maken. Het was mooi om te zien dat er in mijn omgeving vraag naar mooie kaarten was. In mijn webshop is dat dan ook een vast hoekje geworden: Kant en Klaar. Hier vind je mijn kaarten die ik op voorraad heb.

Een nieuw jaar begint bij Stampin’Up! met een nieuwe mini catalogus en Sale-A-Bration periode. Een mooi nieuw seizoen met frisse kleuren en weer leuke nieuwe artikelen, ik word er blij van! De Sale-A-Bration duurt deze keer maar twee maanden; bij elke order van €60,- mag je een uniek gratis item uitzoeken. Superleuk natuurlijk! Wil je de mini-catalogus en SAB-gidsje ontvangen? Laat het me weten!

En een nieuw seizoen betekent de kast opruimen om ruimte te maken voor nieuwe stempels. Dus sla je slag in mijn webwinkel voor leuke retired items!