Stampin’ Up!

Sinds 30 jaar produceert en verkoopt Stampin’Up! de mooiste creatieve stempelmaterialen. Naast stempelsets zijn er ook diverse bijpassende materialen als papier, gereedschappen en accessoires in het assortiment.
Het zijn zorgvuldig geproduceerde materialen van hoge kwaliteit en eigen ontwerp. Ze zijn dan ook exclusief via Stampin’Up! verkrijgbaar. Stampin’Up! is een vertrouwde en geliefde naam geworden door de geweldige en tijdloze designs en door het feit dat alles qua kleur en ontwerp perfect op elkaar afgestemd is. Daardoor kan echt iedereen, ook al heb je nooit eerder met stempels gewerkt, hier iets moois mee maken. Maar ook bieden de materialen voor degenen die er al jaren mee bezig zijn volop ruimte tot het verkennen en leren van de eindeloos veel nieuwe mogelijkheden en stijlen.

De producten zijn niet te koop in winkels maar kunnen alleen via onafhankelijke demonstratrices besteld worden. Demonstratrices hebben geen voorraad, maar leveren de materialen direct vanuit het magazijn van Stampin’Up! Ook zijn zij aanspreekpunt, informatiebron en natuurlijk liefst ook inspirerende en creatieve schakel tussen Stampin’Up! en de consument.

De producten staan allen overzichtelijk en duidelijk, voorzien van diverse voorbeelden in een luxe jaar-catalogus, in enkele aanvulcatalogi en op de site.

Stampin’Up! is begonnen in de USA en inmiddels ook actief in Canada, Australië, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Sinds oktober 2012 ook in Nederland! Wat ooit begon als een bedrijfje van twee zussen, vanuit de huiskamer,  is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 40.000 demonstratrices, die naar gelang hun levensomstandigheden en wensen hun demonstratriceschap ZELF kunnen invullen en combineren. Ter inspiratie van anderen EN zichzelf!

Dit is de lijfspreuk die Stampin’Up! hanteert en die ik van harte onderschrijf!

Ook demo worden? Neem contact met me op voor meer info! Voor registreren:

join   Directe link voor online shoppen bij Stampin’Up! : shoppingbag su