Stampin’ Up!

Historie

Ruim 35 jaar geleden begon het als een bedrijfje van twee zussen, vanuit een huiskamer in de VS. Intussen is het uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en produceert en verkoopt Stampin’Up! de mooiste creatieve stempelmaterialen. De materialen zijn exclusief via onafhankelijke Stampin’Up! demontratrices verkrijgbaar. Stampin’Up! verkoopt in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Ierland, Verenigd Koningkrijk en Nederland.

Catalogi

Stampin’Up! heeft een prachtige jaarcatalogus. Ook wel ideeënboek genoemd. Ik heb de mijne al aardig beduimeld, zoveel mooie voorbeelden staan erin! Allereerst en uiteraard bevat het alle producten van Stampin’ Up! Hierbij zijn(delen van) de stempels op ware grote afgedrukt, dus geen verrassingen over het formaat van je te bestellen stempels. Daarnaast vind je op vrijwel elke bladzijde naast de producten ook voorbeelden en ideeën. Kortom een mooi ideeënboek met bijna 200 pagina’s puur kijkplezier.
De jaarcatalogus is geldig van 2 mei 2023 tot en met 1 mei 2024. Daarnaast komt er twee keer per jaar een minicatalogus uit.

Hieronder staan de plaatjes van de actuele catalogi. Als je erop klikt, komt het pdf bestand te voor schijn.

https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2023-2024%20Annual%20Catalog/DEMO_MKTL_SQR_NL_0323_AC23_PREORDER.jpgJaarcatalogus 2 mei 2023 – 1 mei 2024

Voorjaarscatalogus 4 januari 2024 – 30 april 2024

Sale-A-Bration folder 4 januari 2024 – 29 februari 2024

Rechtstreeks bij Stampin’Up! bestellen

Het snelst en eenvoudigst bestel je (graag via mijn link) rechtstreeks op de site van Stampin’Up!. Betalen gaat via creditcard of paypal en de zending wordt bij je thuis bezorgd (kosten € 7,95). Zonder mijn tussenkomst bestellen: klik op de tas!

shoppingbag su

Bij mij persoonlijk bestellen

Wil je graag overleggen of heb je een kleine bestelling, dan kun je met mij contact opnemen. Een keer in de maand bestel ik bij Stampin’Up! Je kan je bestelling aan me doorgeven/mailen, zodat je met me mee kan bestellen. Dit scheelt je de portokosten (€7,95) van Stampin’Up!, want die neem ik voor mijn rekening. Na vier werkdagen is je bestelling bij mij en mail ik je dat je het op kan komen halen. In mijn woonplaats Dordrecht wil ik het bij je langsbrengen. Verzenden naar je huis is geen probleem, maar dan zijn de portokosten voor jou (volgens PostNL tarief). Binnen Nederland verstuur ik je bestelling van €65 of meer gratis.

De bestellingen die op een workshop worden gedaan, worden binnen twee dagen na afloop besteld bij Stampin’Up. De artikelen kan je bij me ophalen na mijn bericht dat ze binnen zijn. Hier zijn geen verzendkosten aan verbonden.

Bestellingen die je bij mij doet, worden na vooruitbetaling in behandeling genomen. Wil je wat bestellen? Laat het me weten en ik regel het graag voor je. Vermeld voor alle duidelijkheid het artikelnummer en omschrijving.

Webwinkel van deBezigeBoo

Verder verkoop ik in mijn eigen webwinkel tweedehands stempels en losse vellen papier. Dit gaat buiten Stampin’Up! om en hiervoor gelden mijn voorwaarden.

Zelf genieten van korting? Wordt dan ook demo! Neem contact met me op voor meer info! Voor registreren:

join