Geplaatst op

April doet wat ie wil, nu ik nog!

Na een hectische tijd van een badkamer verbouwing en het overlijden van mijn moeder, krijg ik weer wat tijd en zin om wat te doen. De ideeen zijn er altijd genoeg, alleen het omzetten in ‘doen’ is het punt waar ik struikel. Vaak blijf ik hangen in kijken; facebook, instagram en pinterest.. uren kan ik kijken en zoeken naar dat ene wat ik wil maken. Maar eigenlijk moet ik gewoon ergens gaan beginnen, alles op de tafel leggen en kijken wat er uit mijn vingers komt! Er is zoveel moois online te vinden dat het ook wel eens blokkeert. Gewoon maar beginnen dus! Een collega heeft een zoontje gekregen, een mooie aanleiding om een leuke baby-slinger te maken! Een gericht doel helpt me altijd wel op weg en gelukkig heb ik genoeg daarvoor in huis. Let’s go!

Zoek jij nog een bepaalde kleur kaartkarton? Of een leuke dieren stempel voor je project? Kijk in mijn winkeltje en bestel gelijk je lijm en enveloppen erbij! Alles in handige kleine hoeveelheden. Ik heb weer aangevuld!

DSP Bird Ballad Pakketje