Geplaatst op

Sale A Bration tijd!

Sale-A-Bration is een van grootste acties die Stampin’ Up! jaarlijks houdt! Ben je ook helemaal klaar voor Sale-A-Bration? Tijdens Sale-A-Bration kun je exclusieve producten voor niets krijgen! Voor elke €60 die je besteedt, mag je gratis een Sale-A-Bration-product naar keuze aan je bestelling toevoegen. Deze gratis artikelen zijn exclusief voor deze periode, dus alleen tussen 3 augustus en 30 september te verdienen! Leuke stempels, snijmallen en papier zijn te verkrijgen zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang met bestellen. Lastig kiezen? Overleg even met mij om tot een goede keuze te komen. Klik op het plaatje voor het overzicht van de te kiezen producten.

Ik koos bij mijn eigen bestelling de stempelset Counting Sheep. Als Dordtenaar wordt je een ‘Schapekop’ genoemd, dus als geboren en getogen Dordtse moet ik deze stempel hebben! Wat ik er mee gemaakt heb, laat ik deze week op mijn instagram en facebook zien.

Wil je bestellen en gratis producten krijgen? Dat kan eenvoudig via mijn winkel bij Stampin’Up! of als je mijn hulp nodig hebt, bij mij per telefoon/mail/appje. Ik help je graag! De actie loopt tot 30 september. PS: als je wensenlijstje erg groot is (meer dan €120) neem dan zeker contact met me op, dan praat ik je bij over hoe je meer korting kunt krijgen ;-)