Geplaatst op

In je eigen woorden

Vertelde ik je vorige week over de gratis Counting Sheep stempel, nu laat ik nog zo’n gratis juweeltje zien: de In Je Eigen Woorden stempelset.

Een set met goede Nederlandse teksten voor elke gelegenheid. Nu is ook deze gratis stempelset beschikbaar zolang de Sale-A-Bration duurt, dus tot 30 september. Om deze te verdienen, is een bestelling van in totaal € 375 nodig. Dat bedrag klinkt als best veel, maar als je samen met andere creatieve vrienden een grote bestelling maakt, heb je sowieso 6 (zes!)gratis Sale-A-Bration items te pakken en als bonus de Nederlandse stempelset! Vraag bij mij de najaarscatalogus en het SAB gidsje aan en vraag je vrienden of ze met je mee bestellen. Ik help je graag met het afronden om de juiste korting voor je te bepalen, zodat je het meeste uit je bestelling haalt.
Heb je in je eentje zo’n grote wensenlijst en wil je altijd korting? Dan is de Sale-A-Bration periode het moment om actie te nemen. Vraag me alle vragen daarover! Ik pretendeer niet alles te weten, maar samen kom je verder. Hoor ik van je?