Geplaatst op

Expressions In Color

Vanaf woensdag heeft Stampin’Up! weer een internationale uitgifte van een Paper Pumpkin box! Dit zijn alles-in-een doosjes met een thema. Deze box heeft als thema Expressions In Color en het verpakkingsdoosje alleen al is prachtig! Met de eveneens kleurige inhoud kun je alle kanten op; je kan de stap-voor-stap handleiding volgen of er helemaal je eigen draai aan geven. Ook zonder een hoeveelheid aan hobbymateriaal in huis kun je hiermee aan de slag. Het enige wat er eigenlijk niet in zit is een stempelblokje. Vergeet die niet mee te bestellen als je die nog niet hebt. Misschien ook een leuk cadeautje voor een creatief iemand voor de kerst! Bestel de box op tijd; het is een gelimiteerde uitgave en op=op! Woensdag plaats ik de link voor het bestellen van de box, zodat je makkelijk kunt bestellen.