Geplaatst op

Wat is ie leuk!

De mini stans- en embossingmachine kwam vandaag binnen; wat een leuk maatje! Makkelijk om kleine onderdelen mee te stansen en je klapt de platen eenvoudig in om hem op te ruimen. Daar ga ik veel plezier van hebben denk ik zo! Ik heb hem naast mijn oude big shot op de kast gezet; die gaat nog niet weg, altijd handig om twee machines te hebben bij een workshop.

Heel de maand maart is de mini machine in de aanbieding; 20% korting maar liefst! Ook geselecteerde bundels (stempels met stansen) zijn in de aanbieding! Heel interessant om deze maand je hobby naar een hoger niveau te tillen. Bestel hier gemakkelijk bij Stampin’Up! Wil je liever mijn advies en hulp? Laat het me weten! Ik help je graag met je bestelling, zodat je de juiste keuze maakt.

Deze week heb ik de bundel Dragonfly Garden erbij gepakt. Ik had er nog niet veel mee gedaan het afgelopen jaar. Nu ik er mee bezig ben, snap ik niet goed waarom niet. De prachtige libelle is heel makkelijk te ponsen en te gebruiken op je project. Het kaartje is best simpel, maar de libelle maakt het helemaal af! Wil je deze bundel ook? In de huidige jaarcatalogus heb je op deze bundel 10% korting. Je bestelt het hier bij Stampin’Up!.

Op mijn facebook en instagram laat ik meer zien van deze bundel. Kom je daar ook even kijken? Vergeet niet in mijn winkel te kijken, ik heb wat nieuwe papierpakketjes toegevoegd.

Veel creatief plezier deze week!

Groetjes, Pauline