Geplaatst op

Plantjes van papier

Handig voor mensen zonder groene vingers: papieren plantjes! Met de bundel Simply Succulents ben ik afgelopen week en deze week lekker bezig. Stempelen, met de hand inkleuren, stansen en dan alle onderdelen zo schikken dat het een geheel wordt.

Ik heb gekleurd met de blends (stiften op alcoholbasis) maar ook met waterkwastje en stempelinkt. Dat laatste geeft een leuk aquarel effect! Op mijn facebookpagina en instagram kun je nog meer plaatjes terugvinden hiervan.

Nu de Sale-A-Bration voorbij is, heeft Stampin’Up! alweer de nieuwe actie klaarstaan: tot 31 maart 20% korting op de mini stans- en embossing machine! En op een aantal bundels (stempels met bijpassende stansen) ook 20% korting! Bestel je met me mee op donderdag 10 maart? Je krijgt dan een leuk kaartje met de Succulents bij je bestelling!

Ook is er een nieuwe creatieve set Mooie Dagen genaamd; een superleuk magneetbord die je helemaal naar eigen smaak in kan richten!

En of het niet genoeg is: er lopen nog twee leuke acties: twee bundels uit de nieuwe jaarcatalogus die op 3 mei pas uitkomt, zijn al gelanceerd! De All Together bundel en de Waves of the Ocean bundel. Met bijpassende items die alleen nu te verkrijgen zijn! Als je mijn nieuwsbrief ontvangt, staat alles daar duidelijk in uitgelegd. Wil je meer info over deze bundels? Zoek contact met me op een manier die jou past: per chatknop op deze pagina, per mail, messenger of whatsapp!

Een zonnige week toegewenst met veel inspiratie!

Groetjes, Pauline