Geplaatst op

Creatieve Kortingskriebels!

Vandaag is de laatste dag van de Sale-A-Bration, een superleuke actie periode van twee maanden waar je gratis artikelen bij je bestelling uit mag zoeken. Ook als je instapt bij Stampin’Up! (gezellig in mijn team!) krijg je twee gratis stempelsets bij een toch al toffe prijs! In juli en augustus als de mini najaarscatalogus uit komt, is er weer een Sale-A-Bration.

Maar als je denkt dat de aanbiedingen even afgelopen zijn, heb je het mis. Morgen, op 1 maart, is er een nieuwe actie en ik zit vooraan! Zo leuk!

Ik vind de nieuwe stans- en embossing machines er zo goed uitzien! Nu is mijn oude big shot nog prima, maar voor zo’n kleintje is er wel een plekje op mijn hobbykamer! Ook op verschillende bundels (stempelset met bijpassende stansen) is er 20% korting. Er zitten ook Nederlandse bundels tussen, superleuk! De zonnebloemen zijn bijvoorbeeld mijn favoriet! Mooie grote bloem en goede bruikbare teksten! Wil je ook bestellen? Dat kan eenvoudig direct bij Stampin’Up! met creditcard of paypal. Op 10 maart ga ik weer een verzamelbestelling doen en kan je bij mij persoonlijk bestellen. Bekijk hier de pdf welke bundels allemaal bij de actie horen. Wil je advies? Neem contact met me op. Je kan sinds kort ook via de chatknop op de site je vraag aan me stellen, lekker makkelijk!

Ondertussen ben ik lekker bezig met de bundel Simply Succulents. Hier zit een grote stempel bij met vetplantjes, die roept om gekleurd te worden. Ik heb als eerste mijn blends erbij gepakt. Als de wereld zoals nu om me heen te groot is, dan mag ik graag bezig zijn met mijn handen. Dan geeft inkleuren rust in mijn hoofd. Als je me volgt op instagram en of facebook zie je vanzelf mijn gemaakte kaarten voorbij komen.

Ik wens je een fijne week toe met creatieve momenten voor jezelf.

Liefs, Pauline