Geplaatst op

Sale A Bration… nog heel even!

Tot 28 februari aanstaande is het nog Sale A Bration. Dit is de leukste actie van Stampin’Up! omdat je ontzettend leuke items gratis uit mag zoeken bij je bestelling. Deze items zijn eenmalig en vaak passen ze erg leuk bij items uit de mini catalogus die in deze periode nagelnieuw is. De SAB-folder kun je nog hier bekijken, de voorjaarscatalogus kun je hier digitaal doorbladeren. Ik laat je deze week nog even zien welke leuke gratis items er te krijgen zijn. Wacht niet te lang met je bestelling! Je kunt direct bij Stampin’Up! bestellen (betalen per creditcard of paypal) of je bestelling aan mij doorgeven, dan zorg ik dat het bij je thuis komt.

Ik vind zelf de autootjes stempel Driving By het leukst denk ik. Maar het regenboogpapier ook. En het project met de loaded envelope met de Friendly Hello bundel ook. Als laatste ging ik aan de slag met de Calming Camellia stempel, deze stond niet op mijn wenslijstje, maar kreeg ik er gratis bij. Toen het kaartje gestalte kreeg, zag ik het wow-effect van deze stempel! Prachtig! Op mijn Instagram en Facebook komen ze allemaal nog een keertje voorbij. Kom je me daar ook volgen?

Ik wens je een week met veel inspiratie toe!