Geplaatst op

A Friendly Hello

Toen ik deze gratis bundel in de Sale A Bration folder zag, was ik eigenlijk gelijk verkocht. De frisse voorjaarskleuren in het papier lachte me toe zeg maar. Op de bijbehorende stempel staan het vogeltje en de bloemen die ook op het papier staan. Zo kun je mooi in thema werken en daar hou ik van! Van deze bundel heb ik diverse projectjes gemaakt die tezamen weer een geheel vormen. Het cirkeltje is weer rond ;-)

Deze gratis producten kun je nog krijgen tot eind februari. Dus wacht niet te lang om je wensenlijstje te vervullen, dit is toch echt de beste tijd! Bestel eenvoudig hier bij Stampin’Up! of geef je bestelling persoonlijk aan mij door. Ik help je graag met je keuze.

Voor in mijn winkel heb ik van het prachtige papier Expressions in Ink (zie blog van vorige week) twee setjes gemaakt. Je vindt het hier in mijn winkel. Ook de Paper Pumpkin box van de serie heb ik in de verkoop.

Ik hoop je met mijn projecten die ik op Instagram en facebook laat zien, weer te inspireren om ook wat te gaan maken. Creatief bezig zijn maakt je hoofd lekker leeg :-)

Fijne week!