Geplaatst op

Oud en Nieuw

Een week van oud en nieuw door elkaar! De nieuwe jaarcatalogus is online gekomen en voor ons als demonstrators is dat hét moment van het jaar! Nieuwe kleuren zijn bekend gemaakt en ook het nieuwe dessin papier. Per 4 mei is alles voor klanten te koop, nog even geduld dus! Vanaf 1 april zal je al nieuwe artikelen en kleuren online zien, vanaf dat moment mogen wij pré-orderen en het laten zien.

Van een vijftal kleuren gaan we afscheid nemen: de In-Colors 2020-2022. Wat waren ze mooi! Ik heb twee jaar van ze genoten! Ben je fan van deze kleuren en wil je er nog wat van bestellen? Wees er dan snel bij, meestal is er niet veel meer te krijgen in april. In mijn online winkel heb ik nog maar twee pakketjes papier voor je. Meer voorraad heb ik niet meer.

In Colors 2020-2022

Op 7 april ga ik weer een verzamelbestelling doen. Je kan je bestelling aan me doormailen, dan verzorg ik de bestelling voor je. De porto van Stampin’Up! neem ik voor mijn rekening. Je kunt het bij me ophalen of ik kan het naar je huis verzenden tegen PostNL tarief. In Dordrecht bezorg ik het gratis bij je! Is je bestelling € 40,- of meer, dan krijg je van mij de nieuwe catalogus erbij!

Deze week ben ik in de weer met de Nederlandse stempelset Pluk de Dag. De bijgehorende ponsen heb ik al aardig wat gebruikt. De stempelset gaat uit het assortiment en is nu in de aanbieding. De grootste madelief pons is helaas al uitverkocht, de kleine madelief pons gaat gelukkig mee naar de nieuwe jaarcatalogus. Klik op het plaatje om de stempelset te bestellen bij Stampin’Up!. Dit is de snelste manier om zeker te weten dat je de stempelset kan kopen. Je kan ook wachten tot 7 april en het bij mij bestellen, maar er is een kans dat het ondertussen niet meer verkrijgbaar is. Het leuke papier van Ornate Garden is al even retired en heb ik nog te koop in mijn online winkel, klik hier!

Volg me op Instagram en Facebook om meer leuke projectjes met deze bundel te zien.