Geplaatst op

Morgen…!

Gaat de nieuwe jaarcatalogus live! En wat een leuke ideeën staan erin :-) Mijn plakkertjes waren op voordat ik de gids uit had… En aangezien mijn trouwe klanten de gids al hebben ontvangen en niet willen wachten tot volgende week met bestellen, heb ik de verzamelbestelling vervroegd naar 5 mei. Geef me voor 18 uur op 5 mei je bestelling door en bespaar op de verzendkosten!

Je kan bij Stampin’Up! natuurlijk direct bestellen, via mijn link bij voorkeur, dan zijn de verzendkosten (€7,95) voor jou en krijg je het gelijk naar je huis verzonden. Betalen gaat via PayPal of creditcard. Je kan ook bij mij bestellen (graag via mail), dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening en kun je het bij mij ophalen. Verzenden naar je huis kan ook tegen PostNL tarief. Bij alle bestellingen uit de nieuwe gids krijg je van mij een leuk presentje erbij. Betalen gaat via een betaalverzoek.

Is je verlanglijstje erg groot (meer dan € 129,-) dan is het te overwegen om zelf demo te worden! Er is nu een fantastische actie vanaf morgen. Je krijgt tot 31 mei alle nieuwe In Color kleuren (inkt, papier en DSP) gratis bij je startpakket. Laat me je alles uitleggen als je interesse hebt!