Geplaatst op

De online winkel is weer aangevuld!

Bij de lancering van een nieuwe jaarcatalogus ruim ik altijd mijn kasten op. Kijken wat ik wil houden en wat ik (met moeite soms) ga verkopen. Ik weet dat mijn klanten blij zijn met wat ze in mijn online winkel kopen, dus dan doet het voor mij soms minder zeer om er afstand van te doen :-) Zo plak ik nooit de stickers op mijn rubberen stempels. De standaard kleefkracht vind ik eigenlijk wel goed. Het velletje stickers zit dan altijd als nieuw in het doosje, zo kan de volgende zelf beslissen of ze de stickers erop wil of niet. Mijn stempels onderhoud ik altijd met liefde; de rubberen stempels verkleuren niet als je ze direct schoonmaakt. De photopolymer (doorzichtige) stempels verkleuren erg van harde kleuren. Voornamelijk rode en donkerblauwe inkt laten ook na direct schoonmaken een wat rozige gloed achter. Dit heeft gelukkig geen invloed op de kwaliteit van de stempel. Aan sommige stempels zie je dan ook dat ze wat vaker zijn gebruikt. Maar aangezien ik eigenlijk meer stempels heb dan tijd (wie herkent dat niet..) zijn ze nog altijd zo goed als nieuw!

Kijk lekker rond in mijn online winkel. Weet dat de eerste die zijn bestelling afrond, het te pakken heeft en op=op!

Stampin’Up! heeft morgen (dinsdag 21 juni) een leuke actie! Gratis verzending vanaf € 75,- En laat nou net ook nog de uitverkoop van de voorjaarsgids bezig zijn! Daar staan nog erg leuke items in, dus sla dubbel je slag! Als je gaat bestellen bij Stampin’Up! wil je dan mijn link gebruiken? Klik hier om direct bij Stampin’Up! te bestellen!