Geplaatst op

12 weken tot Kerst – week 11

De dagen zijn zo kort en donker, dat foto’s maken bij daglicht er gewoon niet inzit deze week. Bij voorbaat excuses voor de belichting dus. Ondertussen zijn alle kerstkaarten gemaakt, wel zo’n 60 stuks heb ik de afgelopen anderhalve week gefabriceerd. Niet alleen om zelf te versturen, maar ook een deel voor mijn vader. Mijn moeder maakte jaren lang zelf haar kaarten en nu ze er niet meer is, heb ik die taak op me genomen. Appel valt niet ver van de boom zeg maar.

Voor mijn project heb ik een mooie kadolabel gemaakt van het glanzende Whimsy & Wonder papier. Ik heb het gecombineerd met het zachtroze Blushing Bride en met Misty Moonlight blauw. Accenten met zilver foil en je hebt een feestelijk kadolabel!

Nu is het mooie papier bij Stampin’Up! uitverkocht. Niet getreurd, in mijn winkel heb ik nog enkele setjes voor je. Maar ook bij mij geldt op=op! De overige benodigdheden die ik gebruikte bij mijn project heb ik hier op een rijtje gezet.

Het is momenteel uitverkoop bij Stampin’Up! voor de artikelen van de najaarsgids. En dat betekent ook dat er een nieuwe voorjaarsgids aankomt. Ik heb net mijn doos met pre-order artikelen ontvangen, dus ik kan lekker aan de slag om veel leuke nieuwe ideetjes uit te werken en je te laten zien in januari. Daarover gesproken: in januari heb ik een workshop gepland! Hopelijk kan deze doorgang vinden en kan ik weer mensen aan mijn tafel begroeten. Lees hier meer info over mijn workshops. Wees welkom aan mijn tafel!