Geplaatst op

12 weken tot Kerst – week 12

Mijn laatste projectje van deze serie! Het was voor mij de eerste keer om iets in een serie te doen. Het was hier en daar hangen en wurgen om het af te krijgen, het mailprogramma had kuren na een update, maar ik heb het wel mooi gefikst allemaal! Een interessant leerproces voor een volgende serie waar ik wat aan heb. Ik hoop dat jullie er ook wat aan gehad hebben en een volgende serie op prijs zullen stellen. Als je in mijn vaste klantenkring zit en mijn nieuwsbrieven ontvangt, heb je ook het bedankje met de kortingscode gelezen. Doe er je voordeel mee!

Deze week een projectje wat snel klaar is. Het is tenslotte aankomend weekend al Kerst! Ik nam wat goudglitter papier en de stansjes van de (helaas al uitverkochte) Whimsy Wonder set en beplakte er twee luciferdoosjes mee. Zo passen ze leuk op het dienblad bij de kaarsen.

Ik kijk al uit naar het nieuwe jaar: de voorjaarsgids en Sale-A-Bration folder heb al zowat uit mijn hoofd geleerd en de pre-order is al binnen. Volgende week heb ik vakantie en ga ik er lekker mee aan de slag, zodat ik in het nieuwe jaar weer leuke projecten kan laten zien! Een creatieve week en fijne kerstdagen gewenst!