Geplaatst op

Nieuw jaar, nieuwe mini catalogus!

Een goed nieuw jaar gewenst! Na een weekje vrij is nu de kerstboom opgeruimd, de ramen gezeemd en kan het nieuwe jaar beginnen! En daar hoort een nieuwe mini catalogus voor het voorjaar en de Sale-A-Bration actieperiode bij. Ik heb de catalogus al mogen zien en kan je vertellen dat er weer nieuwe kleurencombinaties zijn gemaakt door Stampin’Up! die weer verrassend goed uitpakken. Ook over de gratis Sale-A-Bration artikelen ben ik erg enthousiast; er staan tien items in die je kan kiezen en ik zou ze allemaal wel willen hebben! Klik hier om de gids te zien of aan te vragen, ik heb er nog een paar.

Hoe kom je aan zo’n gratis item? Door een bestelling te doen uit de jaarcatalogus en/of de voorjaarscatalogus. Per €60,- mag je een item uitzoeken uit het Sale-A-Bration foldertje. Er staan ook items in, die je mag kiezen bij een order van €120,- zoals bijvoorbeeld de Nederlandse stempel ‘Speciale Momenten’. Deze heeft prachtige teksten voor elke gelegenheid, echt een aanwinst in je collectie! De Sale-A-Bration actie duurt maar tot eind februari, dus maak je verlanglijst in orde en sla je slag met gratis items bij je bestelling!

Wat maakte ik in mijn vakantie? Ik heb een stempelset gekozen die ik prachtig vind maar waar ik nog maar weinig mee gedaan heb; de Hand Penned bundel. Op het design papier wat erbij hoort staan met pen getekende bloemen ingekleurd met zachte tinten. Als eerste maakte maakte ik er bedankjes mee. Als je wat in mijn online winkel bestelt, krijg je er altijd een eigen gemaakt kaartje of label bij.

Op mijn instagram en facebook pagina zal ik meer plaatjes hiervan laten zien. Ben je geinteresseerd in deze set, klik dan op de foto, dan kom je bij de artikelen terecht die ik hiervoor gebruikte. In mijn online winkel heb ik papiersetjes voor je gemaakt, als je een kleine hoeveelheid wil hebben.

Op donderdag 6 januari maak ik weer een verzamelbestelling, bestel je met me mee? Dan heb je gratis verzending van Stampin’Up! en kun je het ophalen bij mij in Dordrecht. Op verzoek verzend ik het naar je tegen PostNL tarief. Stuur je bestelling naar me per mail, messenger of whatsapp en ik doe er een leuk presentje bij!

Tot volgende week!