Geplaatst op

Hand Penned Suite

De nieuwe catalogus is een week oud en de Sale-A-Bration actie dus ook. Ik mocht vorige week al 2 bestellingen ontvangen van klanten die graag als eersten een gratis item wilden uitkiezen. Naar verwachting komt overmorgen de Stampin’Up! doos bij me binnen en kunnen ze lekker aan de slag gaan met hun nieuwe stempels!

Ik ben deze week nog bezig met de Hand Penned ofwel Handgetekend suite uit de jaarcatalogus. Deze mooie set met bijbehorend dessin papier lag al een tijdje te wachten. Ik vind het een perfecte set om het jaar mee te beginnen door de zachte kleurtjes die aan het voorjaar doen denken. De fijntjes getekende bloemen van de stempel kun je met de hand inkleuren; met potlood, met blends of met inkt en waterkwastje. Of je stempelt ze in een tweede stap met de rest van de stempelset. Een veelzijdige set dus waar je alle kanten mee op kunt. Bestel hier de stempelset bij Stampin’Up! als je er zelf mee aan de slag wil. Dan kun je gelijk een leuk Sale-A-Bration artikel er bij uitzoeken!

Ben je een beginnende kaartenmaakster of zoek je meer gemak? Dan is er in deze serie Handgetekend een set met kaarten en enveloppen en een set memories & more kaarten. Met deze combinatie kun je zonder te stempelen kaartjes maken in dezelfde stijl! Ik heb voor jouw gemak een kleine hoeveelheid als set in mijn winkel: setje Hand Penned.

Over mijn winkel gesproken: die is weer aangevuld met nieuwe items! Van de serie Hand Penned heb ik een aantal setjes papier in kleur en zwart/wit toegevoegd. Maar ook mijn kasten heb ik weer nagelopen en besloten wat er naar een andere liefhebber mag gaan. Soms met enige weemoed, soms met spijt dat ik er niet meer mee gemaakt heb. Kijk op je gemak door de verschillende groepen, maar wees je er wel van bewust dat het eenmalige items zijn! Op=op.

Tot ziens in mijn online winkel of bij shoppend bij Stampin’Up! en tot volgende week!