Geplaatst op

Wat is er beter dan… ?

Chocola, koekjes, cocktails en koffie? De set Nothing Better Than geeft het antwoord! De set komt uit de jaarcatalogus en lag al even op me te wachten. Met Valentijn (chocola!) om te hoek, vond ik het tijd om er mee te beginnen. Ik heb kaartjes in twee maten en een chocolade verpakking gemaakt om deze week op facebook en instagram te laten zien.

De stempelset en stansen kun je hier bij Stampin’Up! bestellen. Het leuke is, dat als je nu de bundel bestelt, je een gratis item uit de Sale A Bration mag uitzoeken! Superleuk toch, wat kies jij?

De Sale A Bration is de leukste actie periode van twee maanden aan het begin van de uitgave van een mini-catalogus. De gratis items zijn ook vaak passend bij artikelen uit de mini-catalogus.

Zo heb ik een voorstel voor je gemaakt met de leuke regenboog stempelset uit de nieuwe voorjaarsgids compleet met beginnersmaterialen, waarmee het bijpassende regenboog papier gratis is.

Volg je me op mijn facebook pagina en op instagram? Dan hoop ik je deze week weer te inspireren om wat leuks te maken!