Geplaatst op

Overal hartjes!

Over ruim twee weken is het Valentijn. En wat is er dan leuker om iets liefs te maken voor je liefste? En dat mag in de ruimste zin van het woord: voor je partner, je zus of je collega! Ik hou ervan om zomaar iemand te verrassen met een klein kadootje of een kaartje.

Ik ben aan de slag gegaan met de Sweet Conversations bundel. Het is weer twee jaar geleden dat ik een hartjes bundel kocht, (nu te koop in mijn winkel: Sure Do Love You) dus ik mocht wel weer wat anders van mezelf. De snoephartjes kan ik rond Valentijn toch al niet weerstaan en ben ik dan ook gezwicht voor de bundel Sweet Conversations. Het papier wat bij de bundel past, was voor mij een uitdaging. Ik ben niet zo’n fan van lila gecombineerd met rood, maar heb mezelf de opdracht gegeven om er zo leuk mogelijke projectjes mee te maken (en gelukkig heeft het dessin papier van Stampin’Up! altijd een achterkant, haha!)

De bundel kan je hier bestellen bij Stampin’Up! Je krijgt 10% korting op de bundel en als je bijvoorbeeld de Basic Jewels rhinestones erbij bestelt, ben je zo aan de grens van een gratis Sale A Bration item! Kies de leuke ottertjes stempel of het geweldig leuke regenboog papier! In mijn eigen online winkel heb ik een aantal setjes met het papier van Sweet Talk voor je staan. Vergeet niet gelijk het bijpassende kaartkarton te bestellen ;-)

Volg me deze week op instagram en facebook om alle projectjes te zien die ik met deze bundel gemaakt heb.

Fijne week!