Geplaatst op

Bijna te mooi!

Herken je dat? Te mooi papier in te gaan snijden? Speciaal papier wat je laat liggen wachten op een goed moment?

Op de voorkant van de jaarcatalogus staat het allermooiste papier van het jaar: het Expressions in Inkt uit de Artistically Inked suite. Met goud foil. In de prachtigste kleuren. Ik moest het hebben. En toen? Durfde ik er niet aan te beginnen. Totdat ik hele mooie voorbeelden zag van best makkelijke kaarten. Dat moest ik toch ook kunnen? Stampin’Up! noemt het CASE; Copy And Share Everything. Kortom; zie je iets leuks wat ik heb gemaakt? Neem het als voorbeeld en geef er je eigen draai aan!

Met de stempelset ga ik deze week aan de slag. Volg me op instagram en facebook om te zien wat ik nog meer maakte. Laat je inspireren en ga ook aan de slag met deze stempelset. Bestel hem hier bij Stampin’Up! De bundel (stempel en stansen) bestel je met 10% korting. Daarbij krijg je ook nog eens in de Sale A Bration tijd tot eind februari een gratis item! Dubbel voordeel! Alle kleuren kaartkarton verkoop ik per 3 vellen in mijn eigen online winkel. Wil je wat bestellen en wil je eerst advies? Laat het me weten en ik help je graag het meeste uit je bestelling te halen.

Op 10 februari ga ik weer een verzamelbestelling doen en kun je je bestelling aan me doorgeven. De porto van Stampin’Up! naar mijn huis is dan voor mijn rekening. Woon je in Dordrecht? Dan bezorg ik het gratis bij je! Heb je een grote bestelling van € 120,- of meer? Neem voor je bestelt bij Stampin’Up! even contact met me op, dan kan ik je advies geven over hoe je altijd korting kunt krijgen ;-)

Tot volgende week!