Geplaatst op

12 Weken tot Kerst – week 10

Als het Sinterklaas geweest is, gaat het echt hard naar Kerst, vind je niet? Mijn buren hingen op zondagmiddag al de kerstlampjes in de tuin; pepernoten eruit, kerstversiering erin! Nu ben ik al 10 weken met mijn projecten met Kerst bezig, maar mijn kerstkaarten zijn bijvoorbeeld nog niet af, dus daar heb ik nog wat werk liggen zeg maar. Morgen op mijn werk ga ik de kerstversiering van de zolder halen, vast oefenen voor thuis. Ik heb voor mijn project deze week een tasje gemaakt van de stansen All Dressed Up (Maak je Mooi in het Nederlands). Een jaar rond leuk tasje voor een klein kadootje. Nu voor de Kerst uitgevoerd als Santa-look-a-like!

De bijbehorende stempels geven volop vrouwelijke items om er een feestelijk tasje en of kaartje te maken voor bijvoorbeeld een lieve vriendin of voor moederdag. Hier bestel je bij Stampin’Up! de set en de producten die ik gebruikte bij dit project. In mijn winkel bestel je makkelijk 3 vellen Real Red kaartkarton als je dat niet op voorraad hebt.

Nog leuk nieuws: op woensdag 8 december 2021 is het GRATIS verzenden bij Stampin’Up! Dit geldt voor orders vanaf €40,- Dus bestel nog snel dat kerstkadootje voor jezelf (of je moeder, zus, vriend), dan weet je zeker dat het op tijd binnen is. Morgen ga ik zelf ook bestellen, dus als je Stampin’Up! bestelling onder de €40,- is, geef je bestelling dan aan mij door, dan heb je bij mij ook geen verzendkosten als je het bij me ophaalt. Doe ik er nog een aardigheidje bij ;-) Kijk gelijk even in de Sale naar mooie kerststempels! Fijne creatieve week weer!