Geplaatst op

12 Weken tot Kerst – week 9

Nu nog maar 3 weken te gaan, wat gaat het snel! Deze week maakte ik een kleine verpakking om leuk bij je Kerst-bord te zetten of om uit te delen aan mensen die je lief zijn. Doe er een waxine lichtje in of een chocolaatje (altijd goed toch?). Ik nam weer het prachtige BlackBerry Beauty Specialty Desiginer Series Paper, welke ik ook in week 2 gebruikte. Het is heel simpel te maken en in een mum van tijd heb je er zo een paar gemaakt! Je hebt er per stuk 1 velletje 6″ voor nodig. En raad eens wat ik in mijn online winkel te koop heb?

Het papierpakketje vind je hier in mijn winkel. Bij Stampin’ Up! bestel je mijn favoriete snijbord en andere materialen die ik gebruikte. Wil je voor Kerst nog materialen in huis hebben? Bestel alsjeblieft op tijd om teleurstellingen te voorkomen!

Bij Stampin’Up! loopt de mini winter-catalogus ten einde en dat betekent dat er uitverkoop gaande is. Heb je uit deze leuke mini catalogus nog iets op je verlanglijstje staan? Kijk snel of het nog leverbaar is en wat je korting is! In mijn eigen online winkel heb ik een leuke actie met BlackFriday gehad. Heb je die gemist? Ik zit er over te denken om ook richting de Kerst nog een actie te doen. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en wees de eerste die ervan profiteert!