Geplaatst op

12 weken tot Kerst – week 2

Voor deze week maakte ik een zogenaamde fun fold pocket kaart. Een envelopje van kaartkarton met daarin een kaartje waar je meer tekst op kan zetten en zelfs nog een gift card kunt bijsteken. Ik pakte voor deze versie het prachtige BlackBerry Beauty Specialty Desiginer Series Paper, met als kaartkarton BlackBerry Bliss. Een vleugje goud met het lint en een uitgestanst blaadje en klaar is je weggeef-kaartje!

Nu kan je bij Stampin’Up! nog steeds dit prachtige papier krijgen. Hier kun je bijvoorbeeld het papier per pak kopen als je een grootverbruiker bent ;-) Als je dit wilt, kun je het hier bestellen. Er staat ook gelijk de materialen geselecteerd die ik gebruikte in mijn project. In mijn winkeltje heb ik het volgende voor je samengesteld: een pakketje met 6 vellen DSP, een vel gold foil, 4 vellen A4 bijpassend kaartkarton en een stukje gouden lint. Leef jij je uit met dit mooie papier?

Klik op de foto en bestel het papierpakketje in mijn winkel
Klik op de foto en bestel je materialen voor dit project bij Stampin’Up!