Geplaatst op

12 Weken tot Kerst – week 1

Vanaf deze week duurt het nog 12 weken tot Kerst en ik heb het plan opgevat om voor elke week een kerst gerelateerd project te maken. Bij veel van de projecten heb ik een aantal complete papierpakketjes te koop in mijn winkel, zodat je het na kunt maken. Deze komen online zodra het project gepost is in mijn blog. Mijn vaste klanten krijgen een mail zodra het online staat, dus staan vooraan om de pakketjes te kopen. Wil jij ook mail van mij ontvangen? Geef je dan op voor de nieuwsbrief. Ik hoop je inspiratie te geven om creatief richting Kerst te gaan!

Voor deze eerste week maakte ik een fun fold kaart met de schattige pinguins in zachte kleurtjes. Ook maakte ik met dezelfde stempelset een versie zonder pinguins. Dat vereist dan weer wat knipwerk met de schaar, maar vind ik zelf ook erg geslaagd! Het papier komt uit de Sale-A-Bration en is helaas niet meer te verkrijgen… of toch wel?! Voor mijn winkel heb ik een aantal setjes papier gemaakt waarmee je deze leuke kaarten kunt maken. Inclusief kaartkarton en enveloppen. Bestel gelijk je lijm erbij en klaar ben je! Heb je de stempelset PinguinPret nog niet? Dan kun je makkelijk op de foto klikken om deze in de winkel van Stampin’Up! te bestellen. (Tot 3 januari 2022 te bestellen).

Voor deze week heb ik ook een handleiding gemaakt hoe je de kaarten maakt. Deze vind je hieronder in pdf formaat. Laat je nog zien hoe je kaart geworden is? Tag me in je facebookberichtje met @PaulinedeBezigeBoo of plaats het op mijn (nieuwe!) facebook pagina deBezigeBoo, dat zou ik leuk vinden!

Veel plezier met de pinguins!

klik op de foto om alles voor dit project bij Stampin’Up! te bestellen