Geplaatst op

Mijn agenda staat vol met leuke plannen…

Want ik heb een plan in de maak voor ’12 weken tot Kerst’ met leuke voordeeltjes voor mijn vaste klanten. Meer weten? Zorg dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief en ik deel het allemaal met je!

Aankomende vrijdag plaats ik een bestelling bij Stampin’Up! Bestel je met mij mee? Dan ontvang je bij je bestelling een aardigheidje waar je zeker wat aan hebt bij het kaarten maken! De porto van mijn huis naar het jouwe is voor jou als bij mij ophalen niet kan of lukt. Bestel via e-mail, pb of appje voor 1 oktober 17u. Ik regel het graag voor je!

Op 2 oktober is het Wereld KaartenMaakDag. Heb jij genoeg kaartkarton in huis? Wist je dat ik ook DesignSeriePaper-pakketjes in mijn online winkel verkoop? Ook lijm, enveloppen en dimensionals trouwens. Ben je gelijk compleet om te beginnen! Wat ga jij maken?