Geplaatst op

12 weken tot Kerst – week 3

Ik ben gek op papier, mooi papier! Mijn voorraad Designer Series Paper (Papier met Dessin) is groot, maar ik doe er te weinig mee, ben dan ook echt een verzamelaar. Herkenbaar? Voor deze serie van 12 projecten heb ik daarom lekker veel DSP gebruikt. Aangezien er in mijn online winkel om praktische redenen alleen 15.2×15.2 cm (6″) DSP te koop is, heb ik een bestaand patroon omgezet naar 6″ maat.

Dit keer maakte ik een simple pocket kaart; een leuk envelopje met kaart erin. Het leuke is ook dat deze maat gewoon in een envelop past en opgestuurd kan worden! Het is een simpel patroon en in no time heb je een aardig stapeltje gemaakt. Mijn tip: maak er voor elke gelegenheid een paar, zit je nooit verlegen om een kaart! Op het laatste moment heb ik mezelf nog de bundel Sparkle of the Season kado gedaan. Een prachtige bundel met kransjes en mooie stempels met dennentakjes. Die laatste had ik nog niet… soms grijp ik ook wel eens mis haha!

Natuurlijk heb ik weer een papier pakketje voor je. Dit keer met dubbele vellen van 1 patroon, zodat je het projectje na kan maken. (In mijn online winkel heb ik nog een aantal pakketjes met dubbel papier overigens). Ik heb voor de pakketjes het all-round Kerstpapier Tidings of Christmas genomen met bijpassend kaartkarton, enveloppen en lint. Bestel er je lijm bij en je kunt gelijk aan de slag!

Bestel hier je papierpakketje van deBezigeBoo, ik heb er maar een beperkt aantal, dus wees er snel bij!

Bestel hier de mooie bundel bij Stampin’Up! Er staat alvast klaar wat ik gebruikte voor dit project.

Zoek je nog een leuke Kerststempel? Klik in mijn shop op de tag Kerst en zie wat ik aan materiaal voor je heb.

Een creatieve week gewenst!