Workshops en overige data

In verband met het voorsnijden en klaarmaken van de materialen, graag inschrijven tot twee dagen van te voren. Aan mijn tafel is er plaats voor 4 personen. Bij 2 deelnemers gaat een workshop door. Workshopprijzen zijn altijd inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers. Het volgen van een workshop is een kadootje aan jezelf: een gezellige creatieve ochtend of avond uit, waarbij je vaak iets maakt waar je een ander een groot plezier mee doet!

“Koffie en Kaart” ochtenden:

Vanaf januari 2022 heb ik weer een ochtend in de maand ingeruimd voor ‘koffie & kaart’. Een ochtend gezellig twee makkelijke kaarten maken. Erg leuk voor beginnende creatievelingen, maar ook voor degene die thuis niet aan een kaartje maken toekomen. Er zijn voorbeelden, materialen en papier voorhanden en niet te vergeten: mijn hulp als je die nodig hebt! De ochtend duurt twee uurtjes en kost maar € 7,50 per ochtend, inclusief materialen en koffie/thee. Opgeven is fijn, want dan weet ik op hoeveel deelnemers ik kan rekenen. Klik op de datum en doorloop het bestelproces in mijn winkel. Betalen doe je pas bij mij thuis!

maandag 21 maart 2022 10u – 12u – geef je hier op
maandag 11 april 2022 10u – 12u  -geef je hier op-
maandag 16 mei 2022 10u – 12u  -geef je hier op-
maandag 20 juni 2022 10u – 12u  -geef je hier op-
Prijs: € 7,50

“Koffie & Kaart” avonden:

Van mijn uitgebreide workshops heb ik nu een wat eenvoudiger versie gemaakt. Gezellig aan mijn tafel ga je twee kaarten maken. Erg leuk voor beginnende creatievelingen, maar ook voor degene die thuis niet aan een kaartje maken toekomen. Er zijn voorbeelden, materialen en papier voorhanden en niet te vergeten: mijn hulp als je die nodig hebt! De avond duurt twee uurtjes en kost maar € 7,50 per avond, inclusief materialen en koffie/thee. Opgeven is fijn, want dan weet ik op hoeveel deelnemers ik kan rekenen. Klik op de datum en doorloop het bestelproces in mijn winkel. Betalen doe je pas bij mij thuis!

Woensdag 13 april 2022 19.30u – 21.30u  -geef je hier op-
Woensdag 11 mei 2022 19.30 – 21.30u  -geef je hier op-
Woensdag 15 juni 2022 19.30u – 21.30u  -geef je hier op-

Prijs: € 7,50

Verzamelbestellingen uit de catalogi van Stampin’Up!: 

Elke tweede donderdag van de maand: geef je bestelling voor 18u aan me door, graag met artikelnummer en omschrijving. De portokosten van Stampin’Up! naar mijn huis zijn voor mij. In Dordrecht bezorg ik het gratis, bij mij ophalen is ook zonder extra kosten. Op verzoek verzend ik naar je huisadres tegen PostNL/DPD tarief. Orders boven de €60,- verzend ik gratis naar je. Lees ook deze info over bestellen uit de catalogi. 

donderdag 07 april
donderdag 12 mei  VERVROEGD NAAR 5 MEI!
donderdag 9 juni

Team-avonden:

Met mijn kleine gezellige team heb ik elke derde dinsdag in de maand een online team-avond. Hier worden de nieuwtjes van Stampin’Up! besproken en tips en creativiteit gedeeld. Deel worden van mijn team? Je bent van harte welkom!

dinsdag 15 maart
dinsdag 19 april
dinsdag 17 mei
dinsdag 21 juni