Geplaatst op

Kaarten swap

In januari heb ik meegedaan aan een kaarten swap van mijn team. Er was onderling afgesproken wie welke set uit de voorjaarscatalogus ging gebruiken, zodat je verschillende kaartjes zou krijgen. Ik maakte en verzond 5 dezelfde kaartjes en ontving 5 verschillende weer per post terug. Zo leuk om te zien hoe creatief je teamgenoten zijn. Dank je wel dames voor de inspiratie!

Ik maakte met de Country Bouquet bundel het volgende kaartje. Als basis gebruikte ik Basic White Thick kaartkarton in de maat 10,5 x 29.9 cm (half A4). Een mat van het dessinpapier Country Floral Lane 13,9 x 9,5 cm. Daarop een mat van kaartkarton in Mint Macaron 12,3 x 7,9 cm. Een mat in Basic White van 11,9 x 7,5 cm met daarop de tekst gestempeld. Op een restant stukje Basic White heb ik de hartjes en blaadjes gestempeld en met de bijbehorende pons uit geponst. Gebruikte inktkleuren: Balmy Blue, Mint Macaron, Petal Pink en Sweet Sorbet. Door te spelen met het dessinpapier ziet de kaart er anders uit, maar de gebruikte kleuren zijn hetzelfde. Klik hier om alle benodigdheden aan te schaffen als je dit kaartje wil gaan maken. Voor je gemak heb ik alles al in het winkelmandje van Stampin’Up! klaargezet. In mijn eigen online winkel vind je bijpassend kaartkarton per 3 vellen. Vergeet je enveloppen niet gelijk mee te bestellen! Je mooie eigen gemaakte kaart moet natuurlijk wel in een gestempelde envelop verzonden worden!

Als aardigheidje maakte ik nog een labeltje van kraft papier en het mooie lint.

Als je de leuke Country Bouquet bundel en het papier wil bestellen, mag je gelijk een gratis item uitzoeken uit de Sale-A-Bration actie. Kies jij de leuke uiltjes stempel? Of het prachtige Dainty Flowers dessinpapier? Blader nog even het gidsje door om je keus te maken. Wacht niet te lang, op 28 februari eindigt deze geweldige actie en komt pas volgend jaar weer terug!