Geplaatst op

Online Only artikelen

Je hebt het vast al ergens voorbij zien komen; de online only artikelen van Stampin’Up! Een kleine uitleg hierover omdat dit een nieuw fenomeen is dit jaar. Drie keer per jaar gaat Stampin’Up! artikelen apart van de lopende catalogi aanbieden; de online only artikelen genaamd. Deze komen niet in de catalogi te staan, maar zijn alleen online op de website van Stampin’Up! te vinden en zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. In de maanden maart, juli en november kan je dus nieuwe artikelen verwachten die dus niet in een catalogus terug te vinden zijn.

Je kan ze gelijk online bestellen als je ze ziet op de website van Stampin’Up! , maar je kan deze online only artikelen ook gewoon bij mij bestellen met een verzamelbestelling.

In de aanloop naar een nieuwe (jaar-)catalogus brengt Stampin’Up! ook altijd een stempelset als voorverkoop uit. Die komt dan wel in de catalogus te staan, maar dan zonder bijvoorbeeld het dessinpapier uit de voorverkoop. Deze bundels komen uit in april (jaarcatalogus) en augustus (najaarscatalogus). Zo heb je het hele jaar door dus nieuw aanbod!

Klik op het plaatje om naar de shop te gaan

Ik kocht uit de online only van deze maand de bundel Blij & Bloemrijk. Supermooi dessinpapier, een Nederlandse stempelset en hele leuke bijpassende stansen. Ik maakte dit kaartje voor mijn team-dames als uitnodiging voor de teamavond:

En vooruitlopend op de nieuwe jaarcatalogus die in mei live gaat, wil ik je adviseren om van al je favoriete kleuren op tijd een voorraad aan te leggen en te zorgen dat je een refill voor je inktpad hebt. Stampin’Up! gaat na 5 jaar de kleuren aanpassen! We weten nog niet welke kleuren er blijven, welke er terugkomen (jawel, Pretty Peacock en Lost Lagoon zijn al bekend) en welke er nieuw bijkomen. Ook voor ons als demonstrators is dat best spannend! Ik houd je op de hoogte!