Geplaatst op

Een nieuw jaar!

Het is weer zover: vandaag de laatste dag van 2022. Terugblikken, aftellen en vooruitkijken. En ondertussen Top2000 luisteren natuurlijk! Bij het vooruitkijken hoort ook de nieuwe voorjaarscatalogus van Stampin’Up! Bladeren, kijken naar de kleurencombinaties in het nieuwe dessin papieren een wensenlijst samenstellen. Uit de standaard 50 kleuren die er zijn, weten ze altijd weer combinaties te maken die erg mooi zijn en die je zelf niet gezien had. Ik ben fan, maar dat wisten jullie al!

Heb je de nieuwe voorjaarscatalogus nog niet? Vraag er eentje bij me aan via de contact pagina. Dan zorg ik dat die in je brievenbus valt. De voorjaarsgids is geldig van 5 januari tot en met 1 mei 2023. Dit is korter dan gebruikelijk, want Stampin’Up! gaat de data van uitbrengen van catalogi wijzigen. Wat ook gaat wijzigen met ingang van het nieuwe jaar, is de Sale A Bration periode. Voorgaande jaren waren dat twee periodes, eentje in het voorjaar en de andere bij het uitbrengen van de najaarscatalogus. Dit is per 2023 nog maar 1 keer; van 5 januari tot en met 28 februari 2023. De urgentie om unieke gratis items te verzamelen is dus wat groter dit jaar!

Wat ook nieuw is dit jaar, zijn de ‘Only Online’ bundels. Deze komen dit jaar 3 keer voorbij en zullen zoals de naam doen vermoeden, alleen online en in een korte periode te koop zijn. Abonneer je op mijn nieuwsbrief (zie rechts in de kantlijn), dan word je op de hoogte gehouden van al deze speciale acties.

Ik ga het nieuwe jaar weer vlot van start en ga op 5 januari een verzamelbestelling doen. Bestel je de leukste items uit de nieuwe gids (en niet te vergeten je Sale A Bration gratis items) met me mee? Laat voor 18u op donderdag 5 januari weten wat je wil bestellen en ik verzorg het met liefde voor je.

Ik wens je een goede jaarwisseling en heel veel geluk toe in het nieuwe jaar!

Liefs, Pauline