Geplaatst op

Thee & Troost en Fitting Florets

In de jaarcatalogus staat deze leuke bundel (stempel en snijmallen) met de toepasselijke naam Thee en Troost. Leuke theekopjes, bloemetjes en goede Nederlandse teksten! Het bijpassende papier Tea Boutique heeft leuke theekopjes en Engelse roosjes, maar op de andere kant een rustiger patroontje. Ik maakte er een beterschapskaartje mee, een leuk bedankdoosje en een mini albumpje. Herken je de In Colors 2022? Lekkere kleurtjes he? Op mijn facebook en Instagram komen meer plaatjes voorbij. Volg je me daar al?

Ik heb een link voor je om makkelijk bij Stampin’Up! deze artikelen te bestellen. Klik hier! Heb je vragen, dan kun je ze altijd stellen via chat of formulier, mail of whatsappje.

Per 1 november is deze bundel te koop: Fitting Florets; een prachtige stempel en hele mooie snijmallen. Deze artikelen staan in de nieuwe voorjaarscatalogus die pas in januari uitkomt. Een sneak peak dus! Om dit uitbundig te vieren is alleen in de maanden november en december bijpassend papier, een mooie kerststempel en gouden glimmertjes te verkrijgen. Het papier is echt mooi, de tinten zijn prachtig met onder andere Balmy Blue, Soft Succulent en Evening Evergreen. Heel mooi te gebruiken voor de kerst, maar ook mooi om in het vroege voorjaar wat mee te maken. Ook van deze bundel laat ik wat zien op mijn facebook en instagram.

Let wel op, wacht niet te lang om dit mooie papier te bestellen, op=op! En je weet hoe het gaat bij mooie spullen van Stampin’Up!, ze kunnen hard gaan en dan mis je dit mooie product! Klik hier voor de bestellink naar Stampin’Up!