Geplaatst op

De mooiste uit de jaarcatalogus!

In de jaarcatalogus zat al heel snel een ‘wil-ik’ stickertje op pagina 56; de Abigail Rose suite.

Een klant van me was eerder met het bestellen en zo zag ik de bundel en het papier in het echt.

In mijn eerst volgende bestelling zat de suite erbij! De grote bloemenstempel, de de prachtige tinten in het papier, Petal Pink en Crumb Cake zijn mijn favoriete kleuren!

De vele voorbeelden op internet maken het makkelijk: gewoon iets namaken en er een eigen draai aan geven door de kleurstelling iets te veranderen, of te combineren met een andere stempelset.

Even uitleg: een suite is een pakket met bij elkaar passende produkten. In dit geval de stempelset en snijmallen Cottage Rose (of wel bundel), dessin papier Abigail Rose en het mooie brede naturel lint.

Interesse gewekt voor deze prachtige suite? Dan kun je doorklikken naar Stampin’Up! om het daar gemakkelijk te bestellen. Ik heb voor je gemak alle materialen in het winkelmandje gezet die ik gebruikte om deze voorbeelden te maken.

Is je wensenlijst groter dan je portemonnee aankan? Dan is er nu een wel heel aantrekkelijke actie bij Stampin’Up! Tot 31 oktober: zoek voor € 207,- aan materiaal uit en betaal maar € 129,-! Je stapt dan in een wereld vol met inspiratie en gelijkgestemde creatieve zielen! Er zijn geen kleine lettertjes; wil je alleen deze korting? Prima, dan ben je na een vol kwartaal waarin je wel van korting geniet, zonder gedoe er weer vanaf. Wil je wel langer plezier van deze leuke community hebben, dan leg ik je graag alles uit om nog langer plezier van deze leuke hobby te hebben. Zoek contact met me op een manier die jij wil en pak deze kans! Of klik op het plaatje en stap gelijk in!