Geplaatst op

12 weken tot Kerst – week 8

Je weet het van te voren: november en december worden drukke maanden! Mijn thema van 12 weken tot Kerst heb ik netjes vooruit gepland in september. Mijn lijstjes en planningen zijn mijn houvast, het geeft me overzicht en structuur, maar ondertussen loopt het natuurlijk lekker anders! Life is how you handle plan B haha!

Voor deze week maakte ik een voorbeeld voor een te houden workshop deze week: een superleuk kerstboom-rekje waar ik een aftelkalender voor december van maakte. Maar ja, even geen workshop aan mijn tafel, want Corona grijpt weer lekker om zich heen en daar wil ik geen onderdeel van zijn. Ik laat je mijn project zien, als je een pakketje bij me wil bestellen, dan kan dat uiteraard! In Dordrecht bezorg ik het gratis!

Het kerstboom-rekje met lichtjes en knijpertjes en het gebruikte papier vind je hier in mijn winkel. Bij Stampin’Up! bestel je het snijbord, de punches en de cijfer stansen.

Ik plan gewoon weer verder hoor! Vanaf januari ga ik per maand een koffie-en-kaart-ochtend houden. Lekker laagdrempelig en gezellig twee kaartjes maken aan mijn tafel vol met materialen. Er zijn voorbeelden voorhanden, al kan je ook je eigen gang gaan en zelf iets verzinnen. Opgeven is fijn, dan weet ik wie er komt! Er passen vier gasten aan mijn tafel, ook bij 1 aanmelding laat ik het doorgaan. Prijs voor de ochtend is € 7,50 inclusief alle materiaal voor 2 kaarten en koffie/thee. Voel je welkom en schuif gezellig aan!