Geplaatst op

12 weken tot Kerst – week 7

Voor deze week maakte ik een adventdoosje met vier lades om de advent zondagen af te tellen tot Kerst. Ik pakte hiervoor het glanzende Whimsy & Wonder DSP. Het zijn zachte kleurtjes, maar als je het zou combineren met Misty Moonlight (donkerblauw) of Mossy Meadow (donkergroen) krijg je weer een andere pittige combinatie. Het patroon snijden was opletten, maar goed te doen.

Voor mijn winkel heb ik weer een papierpakketje gemaakt, dat vind je hier. De stempel en stansen kun je makkelijk bestellen bij Stampin’Up! via deze link. Ik heb alvast alle materialen die ik gebruikte op een rij gezet. Wacht niet te lang met bestellen, het papier is reuze populair!

Morgen (dinsdag 16 november) tot donderdag is het PrijzenStorm bij Stampin’Up! Op (bijna alle) kaartkarton krijg je 10%, op alle leverbare inktpads 15% en op alle stansen uit de jaarcatalogus krijg je zelfs 20%! Bestel met korting hier via mijn link!

Is je wensenlijstje meer dan €100? Dan is het heel aantrekkelijk om in november in te stappen. Je mag voor €175 uitzoeken en hoeft maar €100,- af te rekenen! De kleine lettertjes? Die zijn er niet, wel altijd korting, als eerste bestellen en een grote creatieve community met heel veel inspiratie krijg je er zomaar bij! Instappen in mijn kleine gezellige team? Of toch nog wat vragen? Laat het me weten, samen weten we meer dan alleen!