Geplaatst op

12 weken tot Kerst – week 6

Iets later dan bedacht deze week; mijn vooraf bedachte project liep niet zoals ik wilde en heb op het laatste moment iets totaal anders gemaakt: een schattig pizza-doosje met 6 kleine kerstkaartjes en envelopjes! De kaartjes van 7,5 cm bij 7,5 cm zijn met Painted Christmas patroonpapier beplakt en ik gebruikte een stans van de Seasonal Swirl stansen. Ze zijn snel te maken, het enige wat mij tijd kostte, was de bannertjes netjes knippen!

Het pizzadoosje is food-safe, je zou er ook een kerstkoekje in kunnen doen in plaats van kaartjes. Hier in mijn winkel vind je het setje met het pizza-doosje, 6 witte kaartjes, mini-envelopjes en DSP. Bestel bij Stampin’Up! de Nederlandse stempel en de stansen en alles wat ik gebruikte bij mijn project. Ik heb voor je gemak alvast alles bij elkaar gezet.

Vergeet de kortingsactie niet die aanstaande dinsdag begint. Bestel op dinsdag bij mij persoonlijk voor een extra aardigheidje.

Ik wens je veel creativiteit deze week! Veel creativiteit deze week!