Geplaatst op

12 weken tot Kerst – week 4

Ook deze week maakte ik een project wat aardig wat DSP (Papier met Dessin) gebruikt; een super leuke coffee-carrier met koffiebeker! Het is lekker stevig kraftkarton, je kan wat in de beker stoppen en een zakje vullen met bonbons om erbij te doen. Het is niet moeilijk om te maken en het geeft erg leuk weg!Ik gebruikte bij maken het papier Heartwarming Hugs en de stempelset Brew Some Fun met bijpassende snijmallen Warm Wraps. Met deze snijmallen kun je de bekleding van de beker maken en de leuke topper op de beker. Met restantjes van je papier kun je een leuk label maken om eraan te hangen.
En ja, natuurlijk ik heb een papierpakket voor je samengesteld! Eentje met koffiebeker en eentje zonder koffiebeker. Kun je zelf bepalen wat je aan porto kwijt bent ;-) Hier kun je bij Stampin’Up! makkelijk de stempel bestellen. Voor je gemak heb ik alle materialen die ik gebruikte erbij gezet.

Hoor jij ook allerlei verhalen over slechte levertijden en lastig verkrijgbare materialen? Dit jaar moet je echt eerder dan normaal klaar zijn met je Kerst-inkopen om levertijd-stress te voorkomen! Ga jij je eigen kerstkaarten maken? Bestel op tijd je nieuwe materialen bij Stampin’Up! om teleurstelling te voorkomen. Wat in mijn eigen online winkel staat, is op voorraad en kan ik direct naar je versturen. Alleen op=op!

Veel creativiteit deze week!