Geplaatst op

12 weken tot Kerst – week 5

Weinig tijd hoeft geen excuus te zijn om wat leuks te maken. Stampin’Up! heeft ook gedacht aan creatievelingen die een druk leven hebben of gewoon voor gemak gaan. Zo is er sinds kort een serie creatieve sets; een gevuld doosje met materialen om kaarten te maken, cadeauverpakkingen of snoepzakjes. Alles compleet: voorgesneden elementen, lijm, inktblokje en stempels. Er zijn een steeds verschillende verkrijgbaar! Ik vind het al een feestje om zo’n doosje open te maken, het ziet er allemaal zo mooi verzorgd uit!

Voor deze week koos ik ook voor het thema ‘makkelijk en leuk!’ Met Memory&More kaartjes kun je in je scrapbooking gebruiken, maar je kunt er ook heel snel leuke kaartjes mee maken. Ik koos voor de KerstKoekjes en Zoete Groeten, al klinkt het in het Engels lekkerder: Gingerbread and Peppermint! De klassieke kerstplaatjes en kleuren doen je al snel aan Kerst denken toch?

Ik combineerde de kaarten en enveloppen met de dubbelzijdige kaartjes, knipte hier en daar wat aan de kaartjes en lijmde ze vast. Zoek je een leuk pakketje met deze kaartjes? Dan heb ik die voor je! Bestel hier in mijn winkel een setje van 4 kaarten met enveloppen of bestel bij Stampin’Up! de hele verpakking en meer. Er is ook nog papier met dessin van deze serie en een stempelset, dus leef je uit! Ik heb alvast alles voor je bij elkaar gezet.

Ik heb deze serie van 12 weken in september al uitgewerkt met alle producten en projecten. Ondertussen zijn er ook een andere demos die hetzelfde idee gedeeld hebben. Dat is in jouw voordeel; zoek op youtube voor meer superleuke voorbeelden! DeBezigeBoo is dan wel weer de enige die voor jouw gemak kleine pakketjes hiervan verkoopt ;-)

Ik heb nog een leuk filmpje van Stampin’Up! over deze collectie, klik hier!

Volg jij mijn Facebook pagina al? Ik zie je ook graag daar. Veel creativiteit deze week!