Geplaatst op Geef een reactie

Nieuwe toevoegingen

Dank jullie wel voor het bezoeken van mijn website en webwinkeltje! De eerste orders zijn al uitgeleverd. Ik vind het zo leuk om te merken dat mensen mij van FB groepen herkennen en nu via deze weg retired stempels en andere materialen bij me kopen.

Ik heb alweer wat nieuwe artikelen toegevoegd, voornamelijk papier; cardstock en DSP pakketjes. Wil je het papier van Stampin’Up! uitproberen? Dan is dit je kans. Per kleur kan je 3 vellen papier (en wit en vanille 5 vellen) in maat A4 bestellen. Het DSP heb ik in kleine pakketjes van 6 velletjes 6″ gesneden, zodat je er een paar kaarten mee kunt maken. Ik hoop hiermee meer mensen met de mooie kwaliteit van Stampin’Up! kennis te laten maken. Bij het DSP staat genoteerd welke cardstock kleuren erin zitten en voor het gemak staan deze er onder om te bestellen.

Mis je iets? Wil je uit de gids bestellen? Kom je een fout tegen? Laat het me weten, ik los het graag op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *