Geplaatst op Geef een reactie

Leuke actie bij Stampin’Up!

Vanaf morgen 4 februari zijn er eenmalige bijpassende snijmallen verkrijgbaar met de veelzeggende naam “Nieuw en Verrassend Bijpassend”! Heb je bijvoorbeeld in de actiefolder van de Sale-A-Bration de gratis stempel Happy Birthday gezien? Prachtige taart met rozen, echt mooi vind ik deze. Nu heb je voor die stempel ook snijmallen, zodat je zelf niet meer hoeft te knippen, zo fijn! Die staat dus bovenaan mijn lijstje. Er zijn vijf sets snijmallen en een set DSP 12″. Ze zijn verkrijgbaar tot 31 maart (of zolang de voorraad strekt), dus wacht niet te lang met bestellen! Klik hier voor de folder.

Wil je bestellen? Bestel met me mee op 6 februari en bespaar de verzendkosten. Door de Sale-A-Bration krijg je ook nog per €60 een gratis artikel, dubbel voordeel! Geef je bestelling voor 14u aan me door via mail of messenger. Ik verzorg graag je bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *