Geplaatst op

Verzamelbestelling op 5 november!

Op 5 november ga ik weer bestellen bij Stampin’Up!. Op deze dag begint On Stage, het jaarlijkse evenement wat nu een online versie is geworden. Dan mogen de deelnemende demonstratrices ook alvast pre-orderen voor de nieuwe mini catalogus die in januari live gaat. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe gids natuurlijk, maar eerst de kerst periode! Ik moet nodig de kerstkaarten gaan maken, gelukkig heb ik hiervoor genoeg materiaal in huis, maar nog niet de wereldwijde editie van paper pumpkin Joy to the World. De info over deze exclusieve complete set vindt je hieronder. Wil je deze bestellen? Wees er snel bij want de set is maar kort leverbaar! Voor los kaartkarton en retired (kerst-)stempelsets kun je in mijn winkeltje terecht. Mail of app je me voor 5 november 18u met je wensen? Ik verzorg het graag voor je!