Geplaatst op Geef een reactie

OnStage Utrecht

Gisteren een geweldig gezellige en feestelijke On Stage gehad. Dit is een evenement wat twee keer in het jaar plaatsvindt. Je ontmoet je mede demo’s uit het hele land, krijgt presentaties over nieuwe technieken, ziet de nieuwe catalogus en wordt super verwend met kadootjes van Stampin’ Up! Het is de gewoonte als je collega’s ontmoet, om met elkaar te ‘swappen’. Je maakt een klein projectje en ruilt dat. Zo kom je op een superleuke manier aan nieuwe ideetjes. Van wat ik maakte, heb ik een werkbeschrijving gemaakt. Klik hier voor de foto’s en de beschrijving. Zo kun je makkelijk zelf aan de slag. Heb je nog hier iets voor nodig? Laat het me weten; ik verzorg het graag voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *