Geplaatst op Geef een reactie

Retired stempels

Als de gids ten einde is en een stempelset niet meer in de nieuwe catalogus terugkeert, noem je de set ‘retired’ (in ruste). Hij is  dan niet meer te  koop bij Stampin’Up!. Ik kan deze retired stempels niet altijd meer gebruiken in mijn workshops en alles bewaren gaat gewoon niet qua ruimte. Sommige vind ik zelf te leuk en hou ik wel, andere produkten moeten dan toch echt een nieuwe eigenaar zoeken. Het merendeel is niet veel gebruikt, vaak nog zo goed als nieuw. De photopolymer stempels verkleuren sneller dan de rubber stempels, maar blijven even goed stempelen! Klik hier door naar het fotoboek met alle retired producten. Wil je wat overnemen? Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *