Geplaatst op Geef een reactie

Team blog hop

Met het Treasure team doen we vandaag een blog hop op facebook. Aangezien die maar één dag te herleiden is, hier nog een beschrijving van mijn projectje. Uit de nieuwe herfst/winter catalogus heb ik het superleuke pizzadoosje gebruikt met Merry Little Christmas Designer Series Paper. De kat heb ik gepunched met de puch uit de bundel Spooky Cat. Ik heb niet de bijbehorende Halloween stempelset gebruikt, maar de stempelset The Little Things. Je ziet nog een glimpje van Foil Snowflakes, prachtige glanzende sterren in zilver en goud.

Wil je alles in het echt zien? Of wil je de gids bekijken? Laat het me weten! De link naar de gids plaats ik vanavond.

foto 1 foto 2 foto 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *