Geplaatst op Geef een reactie

Tweede workshop Card in the Box

Op donderdagochtend 24 november geef ik nog een keer de workshop Card in the Box. Wil je deelnemen? Geef het door via mail, fb of appje.

Op de planning staan ook nog kerst-workshops. Mooie kerstkaarten maken en een workshop met een last-minute kerstkado-verpakking. Ik moet hiervoor nog voorbeelden maken, hou mijn blog en fb site in de gaten!

Stampin’ Up houdt nog een leuke kortingsactie in de week van 21 tm 28 november, Online Extravaganza genaamd. Precieze details volgen nog! Tot einde van deze maand is bij mij de Big Shot nog met korting te bestellen. Kijk nog even op de pagina met lopende akties.

En wat ook erg leuk is… ik heb de nieuwe voorjaarsgids al ingekeken. Zoveel leuks komt er aan vanaf januari. Mét de leukste aktie van het jaar: Sale-A-Bration! Dit is vanouds weer voor € 60,- bestellen en een gratis product uitzoeken! Vanaf volgende maand zal ik wat kleine sneak-peaks geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *